Teknoloji

PlayStation Showcase 2023 Zamanı Belli Oldu

Sektörün ünlü gazetecisi Jeff Grubb ve Image Games Chronicles sitesinin aktardığı bilgilere göre, PlayStation Vitrini 2023 Sunum zamanı gelmiş olabilir. Detaylar burada.

Hatırlayacağınız üzere son PlayStation Showcase Eylül 2021’de yapılmıştı ve Marvel’s Wolverine ve Spider-Man 2, Uncharted: Legacy of Thieves Collection ve Star Wars: Knights of the Old Republic Remake başta olmak üzere pek çok duyuru yapılmıştı. Bir sonrakinin zamanı yaklaşıyor ve görünüşe göre Sony Interactive Entertainment tarafından planlanan devralma kesinlikle geldi.

PlayStation Showcase 2023 Ne Zaman Gerçekleşecek?

İlk olarak Jeff Grubb tarafından yapılan bir Twitter paylaşımına göre tanıtım Mayıs ayının son haftasında yapılacak. Kuyu 25 Mayıs 2023Perşembeyi içeren haftaya denk gelir.

Bir başka kaynak olan Image Games Chronicle, Japon teknoloji devinin planları hakkında bilgi sahibi olan kişilerin, beklenen sunumun bu ay sonu veya Haziran başında olabileceğine işaret ettiğini belirtti. Ayrıca sitenin sahibi ve editörü Andy Robinson yaptığı paylaşımla Konami’den yeni içerikleri sunumda göreceğimizi söyledi. Bu büyük olasılıkla Metal Gear Solid 3 Remake duyurusu ve Silent Hill 2 çıkış tarihidir.

Bu yılki Summer Game Fest etkinliğinin 8 Haziran 2023 prestijiyle başlayacağı ve Japon teknoloji devinin bundan önce bir sunum yapacağı açıklamaları göz önüne alındığında, Mayıs ayının son haftasını seçmek oldukça uygun görünüyor.

PlayStation Showcase 2023 sırasında büyük oyun duyuruları bekleniyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi Metal Gear Solid 3 Remake’in bunlardan biri olması beklenirken, Guerrilla ve Naughty Dog da çok oyunculu Horizon ve The Last of Us projelerini sunabilir. Gelişmeleri takip ediyor olacağız.

persembe-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu