Haber

Arnavutköy’de kapısı açık minibüsten düşüp yaralanan genç konuştu

Taylan Ergün/ Arnavutköy’de okula gitmek için dolmuşa binen 18 yaşındaki Bünyamin Demirtaş kapısı açık giden dolmuştan düşerek yaralanmıştı. Demirtaş “Dolmuşlar ağzına kadar dolu oluyor. O gün de yine kapı ağzına kadar ancak sıkışabildim. Dolmuş hareket ettikten kısa bir süre sonra tutunduğum yerden ellerim kaydı ve araçtan düştüm. Düştüğüm an kafamı dolmuşun çamurluğuna çarptım. Allah korudu, dolmuşun altında kalıp ölebilirdim” dedi.

Arnavutköy İmrahor Mahallesi’ndeki konutundan okula gitmek üzere dolmuşa binen lise son sınıf öğrencisi Bünyamin Demirtaş, dolu olan dolmuşun kapısı açık biçimde hareket etmesinden metreler sonra tutunduğu kapı kollarından düşerek yere yuvarlandı. Dolmuştan düştüğü anda başı dolmuşun çamurluğuna çarptı. Alnında kesik oluşan Demirtaş’ın sol bacağında da yaralandı.

Her gün bu formda seyahat yapmak zorunda olduklarını söyleyen Demirtaş, “Ben her sabah okula gitmek üzere dolmuşları kullanıyorum. İETT sefer sayıları az olduğu için mecburen okula gecikmemek için dolmuşa binmek zorunda kalıyorum. Dolmuşlar da ağzına kadar dolu oluyor. O gün de yeniden kapı ağzına kadar lakin sıkışabildim. Dolmuş hareket ettikten kısa bir mühlet sonra tutunduğum yerden ellerim kaydı ve araçtan düştüm. Düştüğüm an başımı dolmuşun çamurluğuna çarptım. Allah korudu, dolmuşun altında kalıp ölebilirdim de. Bacağımda önemli ezilmeler meydana geldi” dedi.

HEDEFİM POLİS OLMAKTI Bünyamin Demirtaş “Çevredekilerin birinci müdahalesinin akabinde ambulansla hastaneye götürüldüm. Saatlerce müşade altında kaldım. Bacağım alçıya alındı ve alnıma 8 dikiş atıldı. Hayalim polis olmaktı ve spor kurslarına katılmaktı. Lakin yüzümdeki bu derin yara nedeniyle bu hayalimi gerçekleştiremeyeceğim maalesef” dedi. Dolmuş şoföründen şikayetçi olmadığını söyleyen Bünyamin Demirtaş “Bundan sonra gerekirse okula yürüyerek giderim lakin dolmuşa asla binmem” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu