Teknoloji

Infinix Note 40 Pro+ 5G 100W Hızlı Şarjla Geliyor

Infinix Note 40 serisi için yeni model Infinix Note 40 Pro+ olacak. Marka resmi duyuru ile cihazı sunmaya başladı.

Nisan ayının başlarında tanıtımı yapılan Infinix Note 40 serisinin yeni modeli geliyor. Infinix tarafından yapılan resmi açıklama ile Infinix Note 40 Pro+ satışına başlanacağı açıklandı. Nisan ayının başlarında yapılan tanıtımlarda Infinix Note 40 ve Note 40 Pro modeller yer almıştı. Şimdi bir üst versiyon olarak tanıtımı yapılan Infinix Note 40 Pro+ modeli daha fazla özellik ile daha iyi bir deneyim sunuyor.

Infinix Note 40 Pro+ 5G Teknik Özellikleri

Markanın en yeni Note serisi telefonunda 6.78 inç kavisli AMOLED ekran karşımıza çıkıyor. Full HD+ çözünürlüğün desteklendiği ekran 120Hz yenileme hızıyla ideal bir görüntü kalitesi sağlıyor. Gorilla Glass koruması ile dayanıklılığın arttırıldığı telefonun maksimum parlaklığı 1300 nit. 12 GB RAM ile kutudan çıkacak olan telefonda 256 GB depolama alanı bulunuyor. Android 14 işletim sisteminin kullanılacak olması ile bu konuda da yenilikçi bir çözüm sunacak olan Infinix, işlemcide ise MediaTek Dimensity 7020 seçimi yapmış. 4600mAh kapasiteli bataryaya sahip telefonda en dikkat çeken detaylardan birisi de 100W kablolu hızlı şarjın desteklenmesi. Kısa süre içerisinde yüzde 100 doluluk oranına ulaşabilecek telefon üstelik 20W kablosuz hızlı şarj, 5W ters şarjı destekliyor. Şarj konusunda esnek seçeneklere sahip olan telefonun kameralarında da oldukça güçlü sensörlere yer verilmiş durumda.

Infinix Note 40 Pro+ 5G 100W Hızlı Şarjla Geliyor

oIS destekli 108 MP ana kameranın yer aldığı telefonda 2 adet 2 MP sensör yer alıyor. Derinlik ve makro çekimler için destek sağlayan bu iki sensörle üçlü kurulumun tercih edildiği telefonun önünde ise 32 MP selfie kamerası mevcut. Bu kamera da video ve sosyal medya çekimlerinde kullanıcılar için yeterli bir performans sunuyor. IP53 su ve toza dayanıklılık, uzaktan kumanda özellikleri için IR sensörü ve NFC yer alan telefonun fiyatı ise 395 dolar.

Siyah, altın ve yeşil olarak 3 farklı renk ile satın alınabilecek olan telefon, kampanyalı satış dönemi kapsamında çeşitli avantajlar da sunuyor.

harranhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu