Teknoloji

Playstore.com’da geçen yılın en çok tercih edilen oyunları belli oldu

Oyunculara avantajlı oyun fiyatları ve geniş ödeme seçenekleri sunan Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore.com, 2023 yılının en çok tercih edilen oyunlarını açıkladı. Bu dönemde oyunseverler, başta Marvel’s Spider-Man Remastered, God of God olmak üzere aksiyon gerilim oyunlarını tercih etti. Savaş (PC) ve Mount & Blade II: Bannerlord.

Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore.com, 2023 yılının en çok tercih edilen oyunlarını açıkladı. Playstore.com’da 2023 yılında en çok indirilenler aksiyon ve gerilim oyunları oldu. Bu yılın en popüler oyunları oyunseverler oldu Marvel’s Spider-Man Remastered (PC), God of War (PC), Mount & Blade II: Bannerlord, Far Cry 6, Days Gone, Victoria 3, Back 4 Blood, The Quarry, Sifu, UNCHARTED: Legacy of Thieves Koleksiyonu (PC) ), Godfall Ultimate Edition ve Gotham KnightsOyunlarını tercih etti.

2023 yılının en popüler oyunları Playstore.com’da

Playstore.com’daki en iyi oyunlardan biri Marvel’s Spider-Man’in Yeniden Düzenlenmesi En çok satın alınan oyunlar listesinin başında yer alıyor. önceden bilinen Örümcek Adamsize farklı bir deneyim yaşatıyor Örümcek Adam Yeniden Düzenlendidaha usta ve tecrübeli Peter Parker’ı oyunseverlerin beğenisine sunuyor.

En çok satan ikinci oyunlar savaş tanrısı gecerli. God of War, oyuncuları vahşi İskandinav topraklarında bir yolculuğa çıkarıyor ve oyuncuları şiddet içeren görevleri yerine getirmeye zorluyor. Playstore.com’un en çok satan oyunlar listesinde üçüncü sırada yer alan oyun , Mount & Blade II: Bannerlord . Bir ortaçağ savaş simülasyonu ve rol yapma oyunu olan Mount & Blade II: Bannerlord, oyuncuları 200 yıl geriye götürüyor.

Playstore.com oyunculara özel kampanyalarına devam ediyor. Playstore.com kullanıcıları tüm alışverişlerinde mobil ödeme, Türk Telekom ev internet faturasına ek 12 aya varan taksit ve kredi kartı kullanımı gibi geniş ödeme seçeneklerinden yararlanmaya devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-oltu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu