Haber

Başkan Böcek muhtarların sorunlarını dinledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Manavgat ve Gazipaşa ilçelerinin muhtarlarını ağırlayarak sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi.

Manavgat ve Gazipaşa Muhtarları, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. İlçe meclis üyeleri ve belediye bürokratlarının da hazır bulunduğu ziyaretlerde muhtarlar, mahallelerinin sorun ve taleplerini dile getirdi. Talepleri tek tek not alan Muhittin Böcek Önder, muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu ve bürokratlarına sorunların incelenmesi talimatını verdi.

MUHİTTİN BÖCEĞİNİN SÖZÜ

Tek tek tüm mahalleleri gezerek muhtarlarla bir araya geleceğini söyleyen Muhittin Önder, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaları anlatacağını, eksiklikler varsa sahada tespit edeceklerini söyledi. bunları tespit edin ve tamamlayın. Önder Böcek, “Söz Muhittin Böceği söz, ağzımızdan ne çıkarsa yerine getireceğiz” dedi.

Kimseyi ötekileştirmeden hizmetlerine devam ettiklerini belirten Önder Muhittin Böcek, “Bütün hemşehrilerime hizmet etmek benim görevim. Dertleri gidermek için buradayız. Azim ve kararlılıkla gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

buca-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu