Yaşam

Kurtlar Vadisi’nin Başarılı Oyuncusu Yalıçapkını’nın kadrosuna katıldı!

Star TV’nin sevilen dizisi Yalıçapkını her hafta ekrana gelen yeni bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Cuma akşamları yayın hayatına devam eden fenomen dizi geçtiğimiz hafta ‘Ömer’ dizisinin başarılı oyuncusu Barış Falay’ı konuk etti. Ortalığın son bölümlerinde dizinin hayranlarını heyecanlandıracak bir haber verildi. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümü ile ekrana gelecek olan diziye iki yeni oyuncu daha dahil oluyor.

Gelin detaylara birlikte bakalım.

Kaynak:https://www.birsenaltuntas.com/dizi/1…

Her bölümüyle reytingleri alt üst eden Yalıçapkını dizisi başladığı günden beri gündemimizde.

Cuma akşamlarına damgasını vuran fenomen dizi her hafta heyecanını artırarak seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Geçtiğimiz hafta ‘Ömer’ dizisinin başarılı oyuncusu Barış Falay, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Star TV’nin sevilen dizisi Yalıçapkını’na konuk oldu.

Son bölümde işler karıştı. Seyran’ın ablası Suna’ya ‘Saffet’ olarak talip olarak geldi. Ancak Suna’nın Abidin’e olan aşkını bildiğimiz için bu evliliğin zorla olacağı aşikardır.

Bu akşam yayınlanacak olan dizinin yeni bölümü büyük bir heyecanla beklenirken, dizinin hayranlarına yeni bir müjde de verildi.

Dizinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde Saffet ve kardeşi Tarık’ın annesini oynayan “Nazan” karakterini başarılı oyuncu Bilge Can Göker canlandıracak.

Diğer bomba isim ise Kurtlar Vadisi’nin yıldız ismi Muhammed Cangören oldu. Dizide ‘Saffet Ağa’ olarak yer alacak olan oyuncu, Tarık ve Saffet’in dedesine hayat verecek.

Yeni bölümde Tarık ve Suna’nın aileleri nikah için bir mekana gelecek.

Sevilen oyuncular arasında yer alan Muhammed Cangören, oyunculuk serüvenine ‘İkinci Bahar’ dizisi ile başlamıştır.

2003 yılında Kurtlar Vadisi dizisinde ‘Abuzer Kömürcü’ karakteri ile halk tarafından büyük beğeni topladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılan başarılı oyuncuyu Yalıçapkını’nda Halis Ağa’nın düşmanı olarak görmeye hazır mıyız?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu