Haber

Ankara Keçiörengücü yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Trendyol 1. Lig gruplarından Ankara Keçiörengücü, yeni dönem hazırlıklarına antrenmanla devam etti.

Yeni dönem hazırlıkları kapsamında Bolu Abant bölgesinde kamp yapan Ankara grubu, günü ikili antrenmanla tamamladı.

Akşam antrenmanına hafif koşu ile başlayan mor-beyazlı ekip, ısınma çalışmalarının ardından istasyon çalışması yaptı.

Ankara Keçiörengücü grubu yarı sahada oynanan çifte gol maçıyla günü tamamladı.

Serhat Gülpınar: “Her mevkiye yetecek kadar oyuncumuz var”

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, antrenmanda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ankara’da kamp döneminin ilk etabını tamamladıktan sonra Bolu’da çalışmalarına hız verdiklerini anlatan Gülpınar, şunları kaydetti:

“Fiziksel ve mental olarak sığdırmaya çalıştığımız oyun sistemini inceleme fırsatı bulduk. Aramıza yeni arkadaşlarımızın gelmesiyle belli bir oyun formatı oluşturmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Dün ara verdik. Bugün Bolu’nun ikinci adımı yeniden başladı. Haftada 3 hazırlık maçımız var. Orada da oyuncu arkadaşlarımızın performansını net bir şekilde görme ve takım oyununa adapte olma fırsatı bulacağız.”

Gülpınar, takım kadrosunun da büyük ölçüde tamamlandığını belirterek, hazırlık maçlarında da takviye edilecek pozisyonları görme şansı yakalayarak eksik noktaları tamamlamaya çalışacaklarını belirtti.

Bazı noktalarda eksikliklerinin farkında olduklarını kaydeden Gülpınar, “Rotasyon olarak farklı mevkilerde oynayabilen oyuncularımız da var. Açıkçası önümüzdeki 3 maçın hazırlık döneminde hangi oyuncudan hangi mevkide ne kadar verim alacağımızı göreceğiz. Eksik yerlere durumlarına göre mutlaka destek verilecektir. Ancak şu anda böyle önemli bir açığımız yok. Her mevkide yeterli oyuncumuz var.” söz konusu.

Yeni sezon hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Gülpınar, şunları söyledi:

“Öncelikle sıralamadan çok amaç açısından daha cezbedici bir futbol oynamak istiyoruz. Hem defansta hem de hücumda ne yaptığını bilen bir takım göstermek istiyoruz. Belli bir oyun planı olan bir grup görmelerini ve tribünlere gelen taraftarların grubun ne oynadığı hakkında fikir sahibi olmasını istiyoruz. Burada oyuncu grubunun işi ne kadar sahiplendiği ve sahiplendiği, buraya kadar dediğim gibi sıralamadaki yeri belirleyecektir diye düşünüyorum.”

akkislaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu