Haber

Sinan Oğan, “2. turda bedava destek vermeyeceğiz” sözlerine gelen tepkilere şu yanıtı verdi: 2. turda tabanımızı ikna etmek zorunda kalmayacak mısınız?

14 MayısCET Alliance’ın başkan adayı seçime saatler kala Sinan Ogankonuk olduğu yayında önemli açıklamalarda bulundu.

“BAKANLIK VE YARDIM GİBİ TALEPLERİMİZ OLACAK”

Ogan’a, cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tip olursa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı mı yoksa Kemal Kılıçdaroğlu’nu mu destekleyecekleri soruldu. Oğan, bu soruyu şu sözlerle yanıtladı: “Seçim ikinci tura kalırsa bedava masaya oturmayacağız. Bakanlık, cumhurbaşkanı yardımcılığı gibi taleplerimiz olacak.

AÇIKLAMALAR TEPKİ GÖRDÜ

Oğan’ın bu sözleri, adaylığını bir pazarlık kozu haline getirdiği yönünde eleştiri ve muhalefetin tepkisine neden oldu. Oğan, bu tepkilere sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

“2. TURDA ÜSSÜMÜZÜN DESTEĞİNE İHTİYACINIZ OLMAYACAĞINA İNANIYORUM”

Oğan, Twitter’da yaptığı paylaşımda, “Sevgili muhalefet seçmenleri, ikinci tür seçimlerde seçmen tabanımızın güçlendirilmesine ihtiyaç duymayacağınızı düşünüyorum. seçimlerden bir gün önce.

“TUR 2’DE OGAN SEÇMENİNİ İNANA ETMEK ZORUNDA DEĞİL MİSİNİZ?”

Şimdiye kadar ‘Cehennemin kapılarını kapatacağız’ sözünün sizin için bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. İkinci cinste kalamayacaksak, ikincil tıpta çok değerli olacak olan seçmen tabanımız Sinan Ogan’ı, seçmen tabanımızı rencide ederek ikna etmeniz gerekmez mi?”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu