Yaşam

Sifu Ekran Uyarlaması Geliyor

Oyun dünyasının dikkat çeken yapımları birer birer beyaz perdeye taşınırken şimdi sıra geldi. Sifu oyununa geldi. Deadline sitesine yansıyan habere göre John Wick’in baş yapımcısı imzalı sinema uyarlaması için çalışmalara başlandı. Detaylar burada.

Bu yılın en ilgi çekici oyunlarından biri olan Sifu, şubat ayında çıkmıştı. Genç bir Kung Fu öğrencisinin hikayesini paylaştığımız oyunda, karakterimizin gizemli bir suikastçı kümesi tarafından katledilen ailesinin intikamını almak için güçlü bir maceraya atılıyorduk. Yolumuzun gecekondulardan şehir köşelerine, şirket kulelerine kadar birçok farklı yerden geçtiği oyunda uyum ve uygun lokasyon büyük önem taşıyor.

John Wick’in Yapımcısından Sifu Sineması Geliyor!

Deadline sitesinin haberine göre hem Sloclap tarafından geliştirilen hem de yayınlanan Sifu, beyaz perdeye de taşınacak. Derek Kolstad ve Stroy Kitchen şimdiden çalışmaya başladı. Bildiğiniz gibi John Wick’in yapımcısı olan Kolstad, geliştirici ekiple yapacağı görüşmeler sonucunda hem baş yapımcı koltuğuna oturacak hem de senaryoyu yazacak.

Yapım ekibinde ayrıca Story Kitchen’dan Dmitri M. Johnson, Mike Goldberg, Dan Jevons ve Timothy I. Stevenson ve eski Ritchie/Wigram Productions lideri Jeff Ludwig yer alacak.

Ortada, David Kolstad da Streets of Rage uyarlaması üzerinde çalışıyor. Proje yakın zamanda Lionsgate tarafından satın alındı.

Her iki projeyle ilgili yeni haberler gelmeye başladıkça sizlere en kısa sürede ulaştırmak için çaba göstereceğiz. Gelişmeleri takip ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu