Haber

MHP’li Akçay: Kılıçdaroğlu, giydiği milliyetçilik maskesini parlatmak için Ümit Özdağ’la işbirliği yaptı

MHP’li Akçay: “Kılıçdaroğlu, giydiği milliyetçilik maskesini parlatmak için Ümit Özdağ ile işbirliği yaptı”

MANİSA MHP Küme Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, “Ümit Özdağ bu destekle HDP, PKK ve FETÖ terör örgütüyle aynı çuvala düştü. Kılıçdaroğlu, giydiği ve imzasını attığı milliyetçilik maskesini cilalamak için Ümit Özdağ ile iş birliği yaptı. bir protokol.”

MHP Küme Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay basın toplantısı düzenledi. 14 Mayıs seçimlerini değerlendiren Akçay, Millet İttifakı’nı suçladı. Akçay, “Zillet ittifakı sözcüleri ve yandaşları, 14 Mayıs seçimlerinin “Öcalan ve Demirtaş için bir özgürlük seçimi olduğunu ve Türkiye Cumhuriyeti ile uzlaşacaklarını” söylediler. ve Osman Kavala serbest kalacak, bize katılın. Yerel yönetimlere özerklik getireceğiz. Kayyum uygulamasını sonlandıracağız. Türk askerini Suriye’den çekeceğiz. S-400’lerden vazgeçeceğiz. “KHK ile ihraç edilenleri bir hafta içinde işlerine iade edeceğiz, hatta tazminat bile ödeyeceğiz” diyen Kılıçdaroğlu, seçimlerde yenilince milliyetçilik maskesine büründü. Kandil’i selamlayan Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs öncesi Pensilvanya ve Beyaz Saray, artık milliyetçilik maskesi takıyor ve Türk’e dönüyor” diye konuştu. PKK’lı yöneticiler, FETÖ hainleri ve terör örgütünün siyasi uzantısı HDP’nin tabiriyle Kılıçdaroğlu’na 28 Mayıs seçimleri için net bir zemin verdi. Kılıçdaroğlu yeni maskesiyle milliyetçi söylemlere sığındı, terör örgütleri zaten beni destekliyor” dedi.

Herkese kalp işareti yapan Kılıçdaroğlu, şimdi de masaları yumrukluyor, bağırıyor.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu suçlayan Akçay, “14 Mayıs’tan önce herkese kalp işareti yapan Kılıçdaroğlu, şimdi masaları yumrukluyor, bağırıyor. Yandaşları da çıldırdı, sağa sola tehditler savurmaya başladı. CHP’li sivil toplum kuruluşları, depremzedelere yardımları kesmekten, çadır toplayıp yaşadıkları yerden kaldırmaya kadar her türlü rezaleti sergiliyor.Düne kadar depremzedelere bedava konut vaadinde bulunurken, bugün insanlarımızı kapı dışarı ediyorlar. .Ne büyük bir vicdansızlık.Taraftarlarının sosyal medyada yürüttüğü ahlaksız, vicdansız ve insanlık dışı kampanyaları hepimiz biliyoruz.Onlara takviye verirseniz sorun yok!Onlara takviye vermeyi bırakın, düşünmüyorsanız vay! Seçimi kazansalardı Allah bilir ne yaparlardı.”

“Atatürk’ün Cumhuriyet Halk Partisi ile Kılıçdaroğlu’nun CHP’si taban tabana zıt”

Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile Kılıçdaroğlu’nun taban tabana zıt olduğunu savunan MHP’li Akçay, “Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi ile Kılıçdaroğlu’nun CHP’si taban tabana zıt. Kılıçdaroğlu Habertürk Televizyonuna çıktı. Bunu 20 Haziran 2014’te “Atatürk’ün CHP’si ile bugünkü CHP arasında dünya çapında bir fark var. Atatürk’ün Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu. Kılıçdaroğlu’nun CHP’si Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerine savaş açtı. Atatürk” Ünlü Cumhuriyet Halk Partisi tam bağımsız Türkiye için yedi düelloyla mücadele etti. Kılıçdaroğlu’nun CHP’si mandacılık anlayışıyla yabancı sermayelerden iktidar dileniyor, emperyalizmi taşeronlaştırıyor. Atatürk’ün Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyeti’nin milli çıkarlarını savunmuştur. Kılıçdaroğlu’nun CHP’si Türkiye, düşmanları ve terör örgütleriyle işbirliği yapıyor ve Türkiye’nin ulusal çıkarlarına karşı çıkıyor” dedi.

“Atatürk’ün adı millet ittifakı protokolünde bile yok”

Cumhur İttifakı protokolünü Millet İttifakı protokolü ile karşılaştıran Akçay, “Milli İttifak protokolü, ‘Cumhur İttifakı’nın sadece bir seçim ittifakı olmadığını, iç çekişmeler karşısında milli ve manevi duruş ve çerçevede tarihi bir birliktelik olduğunu belirtiyor. Cumhur İttifakı’nın, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ni ve milli ve üniter bir devlet olan Türk Milleti’ni yaşatma iradesi olduğu söylenmektedir. ilelebet, ‘muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak’ hedefine ulaşma kararlılığıyla Zillet ittifakı, protokolünü 22 Mart 2023 tarihinde imzaladı. Zillet ittifakı protokolünde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk, , adı bile geçmiyor. Türk Milleti ifadesi kullanılmıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter ve milli bir devlet olduğundan bahsedilmiyor. Bölücülükten bahsediyor. Güya HDP protokolünü yaptı” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Kılıçdaroğlu’na destek açıklamasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akçay, “Kılıçdaroğlu, terörle mücadele konusunda dün neyse bugün de hemen hemen aynı noktada. Ümit Özdağ, FETÖ adayı Kılıçdaroğlu ile ortak basın toplantısı düzenledi. rezalet ittifakı, 23 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu’nu destekledi.Ümit Özdağ, Eylül 2022’de, “Kılıçdaroğlu kazanırsa HDP desteğiyle kazanır. 2024’te yerel seçimler yapılacak. HDP, Güneydoğu Anadolu’da büyük bir atılım yapıyor. Belediye Başkanlıklarının büyük bir bölümünü ele geçiriyor. Örgüt ile HDP belediyeleri arasındaki etkileşim yoğunlaşıyor. HDP desteği ile. Kılıçdaroğlu geldiği için onlara dokunmuyor ve devam ediyor. Sonra bu belediyeler birleşerek çıkan kargaşaya karşı uluslararası destek ve PKK desteği talep ediyor. Ve Türk iç savaşı başlar. Ümit Özdağ bu takviye ile HDP, PKK ve FETÖ terör örgütü ile birebir çuvala girmiştir. Daha düne kadar Fetöcülerle iş birliği yaptığını söylediği İP başkanı ile ittifak yapmıştır. Daha sonra Kılıçdaroğlu ve HDP ile ilgili bu açıklamayı yapan Ümit Özdağ’ın Kılıçdaroğlu’na açık destek vermesi bazılarını şaşırttı. Ama bizi şaşırtmadı” dedi.

Akçay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kılıçdaroğlu, giydiği milliyetçilik maskesini parlatmak için Ümit Özdağ ile işbirliği yaptı ve protokol imzaladı. Kılıçdaroğlu bugün geldiği noktada ‘terör, terörist Demirtaş’ın serbest bırakılması, yerel yönetimlere özerklik ve görevlendirme’ noktasında Kılıçdaroğlu’nun bugün geldiği noktada” 14 Mayıs öncesi terörle bağlantılı belediyelere kayyım” dedi. Türk Milleti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok iyi tanıyor. Kılıçdaroğlu, FETÖ terör örgütünün kaset kumpasıyla CHP’nin başına geçti. CHP’nin başına geldiği günden bu yana örgüte her türlü desteği verdi. 14 Mayıs seçimlerinde de her türlü desteği verdi. FETÖ’cüleri CHP listelerinden milletvekili yaparak Meclis’e taşıdı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu