Haber

MHP Genel Sekreteri Büyükataman: “PKK terör örgütünün beli kırılmıştır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri, Bursa Milletvekili ve Bursa 1. Bölge Adayı İsmet Büyükataman, seçim çalışmaları çerçevesinde Bursa’da muhtarlarla birlikte iftar programında öne çıktı.

MHP Genel Sekreteri, Bursa Milletvekili ve 28. dönem Bursa 1. bölge adayı İsmet Büyükataman, Osmangazi ilçesinde görev yapan MHP İl Başkanı M. Cihangir Kalkancı, Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Korkut Aktaş ve taşra teşkilatları ile bir araya geldi. İftar yemeğinin ardından muhtarlara seslenen Büyükataman, 14 Mayıs seçimlerine dikkat çekerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Türkiye varsa biz de varız”

Bölücü terör örgütü PKK’nın Türkiye’ye büyük insani ve ekonomik zarar verdiğine işaret eden Büyükataman, “1978 yılında bölücü terör örgütü PKK ilk silahlı eylemini Şemdinli’de gerçekleştirdi. Bu 40- 1 yıllık dönemi geride bıraktık çocuğu asker polis ayrımı yapmaksızın kim önlerine çıktıysa PKK terör örgütünün hedefi oldu.Maliyeti 2 trilyon doları geçti.Neler olmazdı. PKK ile mücadeleye harcanan 2 trilyon dolarla Türkiye’de yapılanlar.. Artık belini kırmış olan PKK terör örgütüne hamdolsun.Türkiye varsa biz de varız diyen insanlarız. Türkiye sevgisi ortak paydasında bir araya gelmek zorundayız. Her şeyden önce ‘her şey Türkiye için’ diyebilecek öngörüyü göstermesi gereken insanlarız. Çünkü Türkiye varsa biz de varız.”

Büyükataman, konuşmalarının ardından muhtarlarla sohbet ederek, muhtarların beklentilerini dinledi. – BURSA

haber-dogansehir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu