Haber

Karabük İl Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Karabük İl Genel Kurul toplantısı yapıldı.

İl Genel Kurul Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. Meclis Başkanı Ahmet Sözen burada yaptığı konuşmada İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamı kınadı.

2024 bütçesine ilişkin beklentilerin yüksek olduğunu belirten Sözen, “2023 yılında toplam 186,51 kilometre asfalt döşedik. Toplam programımız 210 kilometre. sahada, gece-gündüz ve mesai saatleri ne olursa olsun bu işlerin yürütülmesinde.” İfadesini kullandı.

KBU Rektörü Kırışık Kırgızistan’a gitti.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, akademik işbirliği alanında atılması planlanan ortak adımlara ilişkin temaslarda bulunmak üzere Kırgızistan’a gitti.

Kırışık ve beraberindeki heyet, ziyaret programı kapsamında I. Razzakov Kırgız Devlet Teknik Üniversitesi’ni ziyaret ederek Rektör Dr. Chynybaev ile görüştü. Mirlan Koichubekovich ile görüştü.

Belediye Başkanı Köse muhtarlarla buluştu

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse muhtarlarla bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte konuşan Önder Köse, “Muhtarlarımızla neredeyse her ay bir araya gelip istişarede bulunduk ve olumlu sonuçlarını hep birlikte gördük. Sizler aslında görev alanlarınızda belediye başkanısınız.” değerlendirmesini yaptı.

KTSO Lideri Fatih Çapraz çalışmalarını değerlendirdi

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, geçtiğimiz yıl yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Öğretmen evinde düzenlenen toplantıda konuşan Çapraz, KTSO olarak katıldıkları konuları anlattı.

Filyos Limanı ve Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi’nin önemine değinen Çapraz, yürüttükleri projeleri anlattı.

Yatırım Değerleme Toplantısı

Vali Mustafa Yavuz başkanlığında bölge yöneticilerinin katılımıyla “Yatırımlar Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

İl genelinde yapılan kamu yatırımları ve çalışmaların değerlendirildiği ve planlanan yatırımların görüşüldüğü toplantıda, kamu kurumları bünyesinde yürütülen yatırımlar ve projeler değerlendirildi.

Vali Yavuz, tüm çalışmalarında kurumların yanında olduklarını, iş birliği ve koordinasyonun büyük önem taşıdığını vurguladı.

İl Uyum Komitesi toplantısı

İl Uyum Meclisi 2023 yılı 3. Dönem Toplantısı Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonu’ndaki toplantıda konuşan Yavuz, ilde 2023 yılında hayata geçirilen 186 proje ve çalışmanın toplam proje bedelinin 11 milyar 833 milyon 30 bin lira olduğunu bildirdi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, bölge müdürleri, il müdürleri, oda başkanları ve yetkililerin katıldığı toplantıda yatırımlara ilişkin sunum yapıldı.

haber-karakocan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu