Yaşam

Hayat Bildiği Gibi 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi, Taylan’ı Servet’ten kurtarabilecek mi?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi 33. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sadi, Songül’den saklamak zorunda olduğu gizli göreve sadık kalmak için elinden geleni yaparken, organize şube Servet’e ulaşmak için lakabından başka bir kanıtı olmayan Yörük’ü bulmaya çalışır. Baskında Songül, Sadi ile karşı karşıya gelir. Derya, Kıvanç ile nikah masasına oturmaktadır. Ancak Kıvanç, nikah masasında Derya ile evlenmeyi reddeder. Haydi Hayat Bildiği Gibi 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sadi, Taylan’ı Servet’ten kurtarabilecek mi?

Sadi, Taylan’ı Servet’ten kurtarabilecek mi?

Hayat Bildiği Gibi Gel 34. bölüm 1. fragmanında; Derya, nikah masasında büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Ablası yüzünden bu duruma düştüğünden habersiz büyük bir üzüntü içindedir. Mert Kıvanç’tan hesap sormaya gittiğinde annesinin hayatta olduğunu ondan öğrenir. Servet, Taylan komiserinin öldürülmesini emreder. Sadi, Taylan’ın karşısına Yörük kılığında çıkar. Sadi’nin Yörük olduğunu öğrenen Taylan çok şaşırır.

İşte Hayat Bile Geliyor 34. bölüm 1. fragmanı…

33. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDUĞUNU HAYAT BİLSİN?

Sadi, Songül’den saklamak zorunda kaldığı kapalı göreve sadık kalmak için elinden geleni yaparken, organize şube Servet’e ulaşmak için lakabından başka bir kanıtı olmayan Yörük’ü bulmaya çalışır. Songül ilk baskında onları kaçırır.

Servet, Sadi ile gizli ortaklığına devam eder. O da Songül’ün öldürülmesi için Ankara mafyasıyla iş birliği yapar. Songül’ü öldürmek için yapılan baskında Melike ağır yaralandı. Songül, öldürülmek istediğini ve bunu Servet’in yaptığını anlar.

Sadi saldırganları bulup kimden emir aldıklarını öğrenince adamlar vurulur. Kıvanç, Derya’ya ameliyatı bırakmaya karar verdiğini söyler ve ona yeniden evlenme teklif eder. Derya kabul eder.

Songül, Derya’nın kına gecesine gidiyor. Kına gecesinde Meltem ile takılmaya devam eder. Bir ihbar alan Taylan, Servet’i ve bilinmeyen ortağını bulmak için Songül’le birlikte yola çıkar. Sadi, Songül’ün geldiğini görünce başsavcıdan yardım ister. Songül, Sadi’yi görür.

Savcı Songül’ü aradığında Sadi’den şüphelenmez. Mert, Derya’nın Kıvanç ile evlenmesini istemez. Sadi onunla konuşur ve onu düğüne gitmeye ikna eder. Düğünden önce Derya’nın ablası Kıvanç’a Mert’in Derya’nın kardeşi değil oğlu olduğunu söyler. Derya’nın nikah masasında ‘evet’ demesinin ardından sıra Kıvanç’a gelir. Kıvanç çok düşündükten sonra ‘hayır’ der ve nikah salonundan çıkar.

Haydi Hayat Bildiği Gibi 33. Bölüm 2. Kısım Yayında! Sadi Meçhul Görevi Sırasında Songül’e Yakalanıyor!

haber-hendek.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu