Haber

GTA 6 2023’te ne zaman çıkacak? GTA 6’nın çıkış tarihi 2023!

Rockstar oyunları GTA serisinin satış rekorları kıran son oyunu için geri sayım başladı. GTA 6 için şu ana kadar çok sayıda rapor ortaya atıldı ve açıkçası oyuncuların kafasındaki soru işaretlerinin sayısı da oldukça fazla. Ancak çok yakında bu soru işaretleri ortadan kalkacak gibi görünüyor. Çünkü sektörün sağlam isimlerinden Jason Schreier, merakla beklenen oyunun çıkış tarihini paylaştı. Peki GTA 6 2023’te ne zaman çıkacak? GTA 6’nın çıkış tarihi 2023! Detaylar haberimizde…

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Bilindiği üzere son dönemde ortaya çıkan sızıntılar ve hatta Rockstar Games’in çatı şirketi Take-Two’nun CEO’su Strauss Zelnick’e ait olduğu söylenen bir ses kaydı, GTA 6’nın Ekim 2023’te yani geçen ay tanıtılıp tanıtılmayacağı bilgisini vermişti. . Ancak bu gerçekleşmedi ve yapımla ilgili bize resmi bir bilgi veya duyuru gelmedi.

Sektörün güvenli isimlerinden biri olan ve özellikle Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’ın çıkış sürecinde paylaştığı doğru bilgilerle dikkat çeken Jason Schreier, GTA 6’nın bu hafta tanıtılacağını söyledi.

Jason Schreier, oyunun çıkış tarihinin yanı sıra isimlerinin açıklanmasını istemeyen bazı şirket yetkililerinin, Rockstar’ın 25. yıl dönümünü kutlamak amacıyla önümüzdeki ay yani Aralık ayında GTA 6 için bir fragman yayınlayacağını söylediğini iddia etti.

Yukarıdaki detaylar dikkate alındığında GTA 6 bekleyişi artık sona erecek gibi görünüyor. Jason Schreier gibi güvenilir bir ismin ortaya attığı bu iddianın doğru olup olmadığını önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

Ayrıca GTA 6’nın geçen yıl sızdırılan bazı oyun içi görsellerine ve görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Peki siz bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu