Haber

“Geleceğin Yöneticileri Bugünün Yöneticileriyle Buluşuyor” Proje Yarışması Sonuçlandı

“Geleceğin Yöneticileri Bugünün Yöneticileriyle Buluşuyor” Proje Yarışması Sonuçlandı

 

Şile Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı kapsamında planlanan “Geleceğin Yöneticileri Bugünün Yöneticileriyle Buluşuyor” proje yarışması sonuçlandı. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, proje sahibi öğrenciler ve aileleriyle önce Şile Belediye Başkanı’nın makamında, ardından Çamlık Toplum Tesisleri’nde bir araya gelerek ödüllerini ve katılım belgelerini takdim etti.

 

Yarışmaya Öğrenciler Büyük İlgi Gösterdi

 

Yarışmaya 4. ve 8. sınıf öğrencileri projeleri ile başvurdu. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla büyük önem ve değer taşıyan yarışma ilçe genelinde büyük memnuniyet yarattı. Yarışma komitesinin dikkatli değerlendirmesi sonucunda dereceye giren eserlerde dereceye giren öğrencilere Şile Belediyesi tarafından belirlenen hediyeler takdim edildi. Yarışmada birinci seçilen proje Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilecek.

 

Başkan Ocaklı; “Bu Ülkenin Çocukları Türkiye Yüzyılına Damgasını Yazacak!”

 

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinliklerimiz kapsamında planladığımız “Geleceğin Yöneticileri Bugünün Yöneticileriyle Buluşuyor” proje yarışımıza katılan çocuklarımız ve aileleriyle bir araya gelerek ödüllerini ve katılım belgelerini takdim ettik. Şile’ye dair hayalleri, fikirleri ve vizyonlarıyla bize yeni bir ufuk çizen, bu yarışmaya katılarak bizi mutlu eden çocuklarımıza teşekkür ediyorum. “Şile Belediyesi olarak her zaman çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. “

 

Tebrikler Çocuklar!

 

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı kapsamında düzenlenen yarışmayı kazanan ve yarışmaya projeleriyle katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

 

8. Sınıflar kategorisinde dereceye giren eserler şöyle: 1. Hasan Hüseyin Çetin – Gençlik Mevsimi Projesi (8B – Şile Anadolu İmam Hatip Ortaokulu), 2. Mizgin Zilan Korkmaz – Çiftçimiz Zenginliğimiz Projesi (8C – 75. Yıl Ortaokulu) Okulu) ve 3. Aras Alsaleh – Sokak Hayvanları Projesi (8B- Şile Anadolu İmam Hatip Okulu).

 

4. Sınıf Kategorisinde dereceye giren eserler; 1- Sera Elvan Aygül – Derin Denizlere

 

Yolculuk Projesi (4A- Ahmet Yahşibey İlköğretim Okulu), 2. Demiralp Kızılkaya – Paka’ya Dönüş Projesi (4A- Ahmet Yahşibey İlköğretim Okulu), 3. Hatice Yüsra Uçan – Şenlik Çiftliği Projesi (4A- Ahmet Yahşibey İlköğretim Okulu). Lider Özel Ödülü’nü ise Ahmet Akif Yılmaz – Şile Botanik Bahçesi Projesi (4A – Şehit Serkan Angay İlkokulu) kazandı.

 

Başkan Ocaklı; “Bu önemli projeyi her yıl düzenli olarak gerçekleştireceğiz.”

 

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, proje yarışması sonuçları açıklanırken bir müjde daha verdi; “Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle bu yıl ilkini düzenlediğimiz proje yarışmamıza çocuklarımızın gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duyduk. Çocuklarımızın fikirlerine, hayallerine çok önem veriyoruz, biz de bu işten çok keyif aldık. “Bu yıl başlattığımız proje yarışmamızı her yıl düzenli olarak gerçekleştireceğiz.” sözlerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberkaratas.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu