Haber

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Depremzedeleri Ziyaret Etti

Fenerbahçe Lideri Ali Koç, Hatay’daki depremzedeleri ziyaret etti. Başkan Ali Koç da iki konteyner kentin açılacağını bildirdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle depremzedeleri ziyaret etmek için Hatay’a gitti. Önder Koç’a yönetim kurulu üyeleri Sertaç Mahalleoğlu ve Ruşen Çetin eşlik etti. Burada bir açıklama yapan Önder Koç, klasik kutlama törenine katılamayan meclis üyelerinden özür dileyerek, “Bugün iki bayramı da kutluyoruz. Ramazan Bayramınız ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Sağlık. ,huzur,birlik,huzur.Tüm ülkemize nice bayramlar dilerim.Bugün sizlerle olamadık.Yönetici olarak ikiye ayrılmak zorunda kaldık.Bizden bir grup buraya geldik.Sertaç Bey,Ruşen Bey ve .İlkerler yanımda.Çocuklarımızla burada bayramlarını kutluyoruz.Senin de burada olmanı çok isterim.Bu güzel saf ve temiz çocukların samimiyeti.Fenerbahçe’nin saf duygularını,sevgisini yaşamanızı çok isteriz. , buraya ait olmanın verdiği sadakat, şahsen. Sizinle olamadığımız için özür dileriz ama umarım anlayışla karşılarsınız.”

“Allah kimseye böyle bir felaket göstermesin”

Deprem bölgesinde iki farklı konteyner kent sunacaklarını hatırlatan Başkan Ali Koç, “Bu bayram Sarı-Lacivertliler Derneği’nin büyük emeklerle kurduğu çadır kentten bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen birçok derneğimiz. Bu etkinliğe ve bölgedeki tüm derneklerimiz burada.Sponsorlarımızın çoğu çocuklarla eğleniyor.Burada etkinlikler düzenliyorlar.Sahne gösterileri var.Onlara 1 gün bile olsa ne kadar özel olduklarını hissettirebilsek, ne biz ne de Fenerbahçe.Önümüzdeki aylarda iki farklı konteyner şehir faaliyete geçecek.Aynısını her biri 500 konteyner olmak üzere bin konteyner ile yapacağız.Türkiye Futbol Federasyonu ile bir projemiz var.Yaptığımız bir proje var. kulüp olarak aynı anda iki farklı proje yürütüyoruz.inşallah konteyner hep birlikte şehrimizi açar en büyük sorun barınma sorunu çorbaya biraz tuz ekeriz diye düşünüyorum allaha emanet olun sadece bizim için, aynı zamanda bizim için. Böyle bir felaketi kimseye göstermemeliyiz ama son dönemde ülke olarak dayanılmaz bir dayanışma örneğini gösterdik. Öte yandan, umarım onlardan öğrenebiliriz. Önümüzdeki 20 yılda bu ülkeyi gelecek nesillere çok daha güçlü bir yer olarak devredebiliriz. Hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum. Dönemin kapanışını sarı lacivertlilere başarılar diliyorum” dedi.

haber-hizan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu