Haber

Depremde hayatını kaybeden Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’un cenazesi toprağa verildi.

Kahramanmaraş merkezli “yüzyılın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerin ardından Hatay’da enkaz altında kalan Atakaş Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’un cenazesi toprağa verildi.

Atakaş Hatayspor’un Ganalı futbolcusu Christian Atsu’nun vefat ettiği sitede oturan Taner Savut’un cenazesi, teşhisinin ardından Adana’dan İzmir’e getirildi.

Savut için İlahiyat Fakültesi Hacı Fatma Tatari Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Savut’un ağabeyi Ali Savut ve yakınlarının yanı sıra Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, teknik direktörler Serkan Özbalta, Mehmet Altıparmak, Turgay Altay, Hamza Hamzaoğlu, Erol Bulut, futbolcular ile Savut’un yakınları ve yakınları katıldı.

Namazın ardından cenaze arabasına bindirilen Savut’un cenazesine gelen anne Sema Savut, haklarının helal olduğunu söyleyerek oğlunu uğurladı.

Taner Savut’un futbol kariyeri

Futbol kariyerine İzmirspor’da başlayan Taner Savut, Fenerbahçe, Göztepe, Alanyaspor, Sakaryaspor, Siirtspor ve Tokatspor’da forma giydikten sonra futbolu bırakmıştır.

48 yaşında hayata gözlerini yuman Taner Savut, Alanyaspor, Manisa FK ve Hatayspor’da sportif direktörlük yaptı.

Sakaryaspor’da forma giydiği dönemde Savut’un da dahil olduğu Sivasspor’a giden takım otobüsü Yozgat’ın Akdağmadeni yakınlarında şarampole yuvarlandı. 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada Savut yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu