Haber

Ağrı TOKİ Çekilişi CANLI İZLE! Ağrı TOKİ çekilişi canlı izle linki! Ağrı TOKİ çekilişi Full HD CANLI!

Ağrı Ağrı TOKİ çekilişini canlı izlemek isteyenler için hayata geçirilecek sosyal konut projesi kapsamında Ağrı TOKİ çekilişini canlı canlı linkini haberimize ekledik Ağrı TOKİ çekilişini canlı izlemek isteyenler Ağrı TOKİ çekilişi canlı linkini aramaya başladı beraberlik saati yaklaşıyor. İşte Ağrı TOKİ Çekilişi CANLI İZLE! Ağrı TOKİ çekilişi canlı izle linki! Ağrı TOKİ çekilişi Full HD CANLI!

AĞRI TOKİ ÇOK CANLI İZLE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim kampanyasına gençlerden emeklilere, engellilerden şehit ve gazi yakınlarına kadar 5 milyon 135 bin geçerli başvuru yapıldığını söyledi.

İstanbulluların toplu konut ve arsa projelerine yoğun ilgi gösterdiğini ve bu ilgiye kayıtsız kalmadıklarını belirten Kurum, “Kasım ayında sona eren arsa ve işyeri başvurularımızı Kasım ayına kadar uzattık. 15. Tabii ki ilk temellerimizi 25 Ekim’de, 40 gün sonra Cumhurbaşkanımızın onuruyla attık. İlk çekilişimize 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan illerinde başlayacağız.” söz konusu.

Bakan Kurum, konutların teslim süresiyle ilgili olarak, “Söz verdiğimiz gibi 250 bin konutumuzu 2 yıl içinde teslim edeceğiz. Projemize sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza minnettarız. Yaptık, yapıyoruz, ve milletimiz için en iyisini yapacağız.” söz konusu.

AĞRI TOKİ ÇEKİLİŞİNİ CANLI İZLEYİN!

haber-canakci.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu